Ohh Birthday -.-

17.02.2011..umur aku dah 19 tahun.haha.dah tua dah aku kan tapi prangai still mcm budak2.eh ye ke?.agaga.btw,thanks ea sape2 yg wish brthday aku aritu.n special award for Ili Amirah coz jd org yg frst wish brthday aku.x sgke kau ingat.eleh,fb ade boleh la.haha.hurmmm,brthday aku taon ni yg plg x best kot dlm sjrh idup aku.why?.bcos frst time aku x smbot dgn famili aku,frst time aku x dpt hdiah dr sape2,frst time aku x dpt wish dpn2.kesian kan?.aku nak jugak rase bhagie mnyambot brthday.bukan tiap bulan pon brthday aku.stahun skali je :( .Mmber2 aku yg kat matrik dlu especially boy x wish langsong pon.roomate aku,bdk blik dpn yg aku rapat gle dlu seme dah lupe aku kot.haha.TAPI aku x kesah pon :)

*aku post ni bkn nak mnagih simpati just nak luah prasaan je.haha.thanks sudi baca.klau x nak bca pon x pe :)


2 comments:

mary ann ;) said...

hahaha..walaupon dah lepas lama dah, tp nak jugak wish "HAPPY BELATED BIRTHDAY"... ;) ;)

Arfeochemistro said...

haha,thanks ea :)